• Facebook
  • x
  • Linkedin

Vuoden 2021 Laatutakuu-yrittäjä on savolainen Ikechukwu Onyehide

Siilinjärvellä asuva Laatutakuu-yrittäjä Ikechukwu Onyehide tuli valituksi Vuoden 2021 Laatutakuu-yrittäjäksi Laatutakuu Gaalassa.

Ikechukwu Onyehide on ollut Laatutakuu -yrittäjänä jo 11 vuoden ajan. Siilinjärven ja Kuopion alueella yrittäjänä toimiva Onyehide hyödyntää erinomaisesti ketjun konseptia päivittäisessä työskentelyssä ja edesauttaa siten loistavasti koko ketjun mainetta ja markkinointia omalla alueellaan. Onyehide taitaa asiakaspalvelun ja ymmärtää asiakaskontaktoinnin merkityksen yritystoiminnassa. Siksi Onyehidella onkin erinomainen asiakastyytyväisyys ja asiakaspysyvyys.

”Rakastan ihmisiä! Juttelen avoimesti ja pystyn puhumaan ihan kaikkien kanssa, ja teen sitä mielelläni myös työn tekemisen yhteydessä. Asiakkaani ovat minulle enemmän kuin asiakkaita”, sanoo Vuoden Laatutakuu-yrittäjänä palkittu Onyehide menestymisensä salaisuudeksi.

Onyehide työskentelee yrityksessään yksin eikä ole  missään vaiheessa haaveillut yrityksensä kasvattamisesta. Yksin töitä tehdessään hän kokee pystyvänsä vaikuttamaan työhönsä, se on hänelle tärkeää. ”Haluan hoitaa kaiken itse, kokonaisvaltaisesti – ja pitää kaikki langat omissa käsissä. Arvostan siistiä ja tarkkaa työtä, ja se on aina oman työni lähtökohta”, Onyehide kertoo.


Siivousyritys Loistotakuun työt vakiintuneen asiakaspiirin parissa tulee hoidettua taatusti huolella ja sovitusti. Palkittu yrittäjä on saanut erittäin hyvää asiakaspalautetta joustavuudestaan ja toimimisesta asiakkaidensa toiveiden mukaisesti. ”Asiakkaiden kanssa voin jutella milloin vaan. Helpointa on jutella aina kun nähdään, näin mitään asiaa ei jää selvittämättä. Palautteen saa suoraan”, Onyehide sanoo.

Ike Onyehide osaa myös säännöstellä omaa työn määräänsä ja ymmärtää pitää huolta omasta jaksamisestaan.”Kun tekee paljon töitä, pitää myös välillä palkita itsensä. Onko se sitten vapaata tai joku muu itseä ilahduttava juttu, se on tärkeää”, Onyehide kertoo.


Laatatakuu -ketju palkitsi Onyehiden Vuoden 2021 Laatutakuu -yrittäjänä ja sai tuhannen euron matkalahjakortin, joka sai nauravan miehen häkeltymään. Onyehide on onnellinen siitä, että hänen kova työntekonsa on saanut koko ketjun arvostetun tunnustuksen. "Vuoden 2021 Laatutakuu -palkinto oli todellinen yllätys, en yhtään osannut aavistaa, että tällaista tapahtuu", Onyehide iloitsee ja jatkaa "”Voin todellakin suositella Laatutakuu-yrittäjyyttä. Sataprosenttisesti!”

Franchise News 22.12.2021

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta