• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Vuoden 2022 McDonald’s -ravintola Espoon Kauniaistentiellä ja ravintolapäällikkö Imatran McDonald’sissa

Espoon Kauniaistentien McDonald’s on valittu vuoden McDonald’s-ravintolaksi. Ravintola nousi parhaaksi Suomen 72 McDonald’s-ravintolan joukosta. Imatran Mäkkärin ravintolapäällikkö Jani Repo on puolestaan valittu Vuoden McDonald’s -ravintolapäälliköksi.

Vuoden McDonald’s- ravintolatunnustus meni Espoon Kauniaistentielle

McDonald’sin Vuoden ravintola -tunnustus on jaettu tänä vuonna Espoon Kauniaistentien Mäkkärille. Noin 60 henkilöä työllistävä ravintola on osoittanut esimerkillistä toimintaa sekä myynnin että asiakas- ja työntekijäkokemuksen kehittämisessä. Ravintolan omistaa McDonald’s-yrittäjä Marko Saurén, ja sen ravintolapäällikkönä työskentelee Gaidy Alavere.


McDonald’s-yrittäjä Marko Saurén ja Kauniaistentien ravintolan ravintolapäällikkö Gaidy Alavere.

”Kauniaistentie on yksi 2020-luvun menestystarinoistamme. Se on Suomen kärkeä niin palveluajoissa kuin asiakaskokemuksessakin, ja sen myynti on kasvanut erityisesti kahden viime vuoden aikana. Ravintolassa vieraillessa kokemus on erinomainen”, sanoo Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson.

Vuoden ravintola -palkinnon valinnassa korostui ravintolan kunnioittava ja arvostava työkulttuuri.

”Kauniaistentien ravintolan koko työkulttuuri on rakennettu McDonald’s-organisaation arvoille. Kaikki kunnioittavat ja arvostavat toisiaan, ja sen tuntee ravintolassa vieraillessa. Henkilöstön kehittäminen on tässä ravintolassa kaiken keskiössä”, Johansson sanoo.

”Palkinto on pitkäjänteisen työn tulos. Olemme yhdessä henkilökunnan kanssa olleet luomassa ravintolaan avointa ja rakentavaa työkulttuuria. Kaikki kannustavat ja haastavat toisiaan eteenpäin. Olen todella ylpeä meidän ihmisistämme,” Kauniaistentien McDonald’sin ravintolapäällikkö Alavere sanoo.

Espoon Kauniaistentien McDonald’s-yrittäjä  Marko Saurén valittiin myös vuoden McDonald’s- yrittäjäksi.


Vuoden 2022 McDonald’s -ravintolapäälliköksi valikoitui Imatran Mäkkärin ravintolapäällikkö Jani Repo

Jani Repo on työskennellyt Imatran ravintolassa jo 20 vuoden ajan. Hänen työpaikka Imatran McDonald’s työllistää noin 35 työntekijää.

”Hyvä asiakaskokemus on Janille toiminnan ydin, ja sitä on parannettu keskittymällä tehokkaaseen ja nopeaan palveluun. Imatran ravintolan toiminta on kehittynyt sekä asiakaskokemuksen että palveluaikojen mittareilla Janin aktiivisen tavoitteiden seurannan ja tiimin kannustamisen ansiosta”, Imatran McDonald’s-yrittäjä Vesa Särkkä sanoo.


Imatran McDonald’sin yrittäjä Vesa Särkkä, ravintolapäällikkö Jani Repo sekä ravintolajohtaja Laura Kantokivi iloitsevat voitosta Nokia Areenalla.

Ravintolapäällikkö Jani Repon mukaan pienellä paikkakunnalla korostuu henkilökunnan viihtyvyyden lisäksi myös hyvä asiakastyytyväisyys. Hän lähettää kiitokset etenkin ravintolan asiakkaiden suuntaan.

”Saamani tunnustus lämmittää erittäin paljon. Arvostan palkintoa erityisesti siksi, että olen palvellut asiakkaita 20 vuotta tässä samassa ravintolassa. Näitä palkintoja ei pysty kuitenkaan yksin voittamaan, vaan siihen tarvitaan koko tiimin panosta. Haluankin tässä samalla kiittää koko työyhteisöä”, Repo sanoo.

Vuoden McDonald’s -ravintolapäällikön valintaperusteita olivat muun muassa henkilökunnan viihtyvyydestä huolehtiminen, työtyytyväisyyden kasvattaminen sekä asiakasmäärien ja myynnin erinomainen kehittyminen.

”Jani on erinomainen esimerkki osaavan ravintolapäällikön merkityksestä ravintolalle. Hänen sitoutuneisuutensa ja periksiantamattomuutensa näkyvät Imatran ravintolan jokapäiväisessä toiminnassa. Ravintolalla on ollut selkeät tavoitteet, ja menestymisen avaimena Jani on osannut hyödyntää oman tiiminsä vahvuuksia”, Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson sanoo.

McDonald's tarjoaa mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla; noin 90 prosenttia ravintolapäälliköistä on aloittanut uransa ravintolatyöntekijänä.


Franchise News 30.1.2023

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta