• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Vuoden Autoklinikka -yrittäjä-tunnustuspalkinto jo toistamiseen Eskon Autopelti Oy:lle

Autoklinikan Vuoden Yrittäjäksi on valittu vuodesta 2016 franchising-ohjelmassa mukana ollut Eskon Autopelti Oy, joka toimii Autoklinikka-yrittäjänä Mikkelissä, Varkaudessa ja Pieksämäellä.

Suomen johtava vauriokorjaamoketju Autoklinikka palkitsee joka vuosi toimipisteitä ja työntekijöitä ansiokkaasta toiminnasta laadun, tehokkuuden ja asiakaspalvelun saralla. Tänä vuonna Vuoden Yrittäjä -tunnustuksen sai jo toistamiseen Eskon Autopelti Oy, joka on ollut Autoklinikan kumppanina franchising-ohjelman perustamisesta lähtien.  Autoklinikan Yrittäjä-verkostoon kuuluu 15 toimipistettä ympäri Suomen.

Eskon Autopellin yrittäjä Esa Huhta on tunnustuksesta mielissään ja kehuu yhteistyötä Autoklinikan kanssa. ”Kumppanuus Autoklinikan kanssa on kasvattanut toimintaamme tasaisesti koko yhteistyön ajan ja avannut uusia mahdollisuuksia esimerkiksi vakuutus- ja leasingyhtiöiden kanssa. Tärkeä syy yrittäjäksi ryhtymiselle oli myös Autoklinikan edustamat arvot, jotka voimme täysin allekirjoittaa.”

   

Eskon Autopelti sai jo toistamiseen Autoklinikka -ketjun Vuoden Yrittäjä -tunnustuksen.

Autoklinikan Yrittäjä -toiminnoista vastaavan Johannes Marttilan mukaan kumppaniyritykset ovat tärkeä osa Autoklinikan valtakunnallista korjaamoverkostoa. ”Vuoden Autoklinikka Yrittäjä” -palkinnolla haluamme kannustaa hyviä tekijöitä, jotka jakavat intohimomme ensiluokkaiseen asiakaspalveluun ja laatuun sekä tekevät sen näkyväksi päivittäisessä työssään. Mikkelissä, Varkaudessa ja Pieksämäellä toimivan Eskon Autopellin palkitsemiseen vaikutti erityisesti liikevaihdon jatkuva kasvattaminen, korkea asiakastyytyväisyys, aktiivinen koulutuksiin osallistuminen sekä oman toiminnan kehittäminen ja toimiminen koko ketjun eteen, Marttila kehuu.

Franchise News 10.12.2020

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta