• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Vuoden Franchisingyrittäjänä palkittu Sp-Koti -ketjun yrittäjä Tanja Heinonen: menestymisen takana rohkeus laajentaa ja rekrytoida sekä korkea asiakastyytyväisyys

Sp-Koti -ketjun yrittäjä Tanja Heinonen valittiin Vuoden Franchisingyrittäjäksi 17.3.2023 pidetyssä Suomen Franchising-Yhdistyksen järjestämässä Franny Gaalassa. Heinonen on pitkäjänteisellä työllään ansiokkaasti onnistunut kasvattamaan liiketoimintaansa ja rekrytoimaan uusia osaajia kiinteistövälitysalan vaikeasta tilanteesta huolimatta.

17.3.2023 pidetyssä Suomen Franchising-Yhdistyksen järjestämässä Franny Gaalassa yhdistyksen kokoama palkintoraati valitsi 15 yrittäjän joukosta Vuoden Franchisingyrittäjäksi Sp-Koti -ketjun yrittäjä Tanja Heinosen. Heinosen yritys Kiinteistönvälitys Tanja Heinonen toimii Jämsän, Oriveden, Jyväskylän ja Muuramen alueella.

Vuodesta 2015 Sp-Koti -yrittäjänä toiminut Heinonen palkittiin Vuoden Franchisingyrittäjänä ansiokkaasta työstä. Kiinteistönvälitysalan vaikeasta tilanteesta huolimatta Heinosen yrityksen tekemien kauppojen määrä kasvoi viime vuonna lähes 53 prosenttia ja liikevaihto 46 prosenttia. Myös yrityksen mittaama asiakastyytyväisyys oli huippuluokkaa, ollen asteikolla 0 – 10 mitattuna 9,4.

Vaikka luvut puhuvat puolestaan, tuli valinta Vuoden Franchisingyrittäjä -palkinnosta Heinoselle yllätyksenä. ”Kun minut Franny Awardsissa kutsuttiin lavalle kolmen yrittäjän kärkijoukkoon, joiden joukosta selviäisi Vuoden Franchisingyrittäjä, olin aivan hämilläni. Kun minut sitten julistettiin voittajaksi, olin kerrassaan onnellinen.”, Heinonen kuvailee tunnelmiaan palkitsemishetkestä.

Rohkeus laajentaa, onnistuneet rekrytoinnit ja korkea asiakastyytyväisyys

Heinonen uskoo rohkeuden liiketoiminnan kasvattamiseen olleen osana vaikuttavana tekijänä palkitsemiseen. ”Olen tehnyt rohkeita hyppäyksiä. Vaikka ei ole ollut aina helppoa, on minulla ollut rohkeus laajentaa ja kehittää liiketoimintaani. Lisäksi koen vahvuudeksi hyvät rekrytoinnit. Rekrytoidessani en ole palkannut valmiita kiinteistönvälittäjiä, vaan olen etsinyt hyviä tyyppejä alan ulkopuolelta, jotka oppisopimuksella ovat kouluttautuneet alalle. Uskon, että etuna on se, että työntekijöillä on erilaiset taustat ja verkostot, joista on hyötyä monipuolisessa kiinteistönvälitystyössämme. Yhdessä me luomme erinomaisen tiimin.”, Heinonen kertoo.

Lisäksi Heinonen nostaa esiin korkean asiakastyytyväisyyden ja mittaustulosten perusteella Heinosen Sp-Koti-yritys tarjoaakin erinomaista palvelua. ” Meidän seudullamme ei myydä kiinteistövälitystä, vaan palvelua. Meille on tärkeää pystyä kohtaamaan asiakkaat ja päästä tapaamaan heitä. Emme vain välitä asuntoja, vaan meillä on aidosti halu auttaa. Tämä näkyy asiakastyytyväisyydessä ja olemmekin saaneet kiitosta palvelustamme asiakkailtamme, joista monet kokevat meidät alueidemme parhaaksi kiinteistönvälitysyritykseksi.”, Heinonen kertoo tyytyväisenä.


Franchise News 23.3.2023

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta