• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Vuoden Kotipizza-yrittäjät palkittiin Franny Awards -gaalassa

Kotipizza-ketju on palkinnut franchisingyrittäjät Ibrahim Mizain ja Javad Mirzaeen vuoden 2022 yrittäjinä sekä franchisingyrittäjä Ville Salmen vuoden 2021 yrittäjänä Suomen Franchising-yhdistyksen Franny Awards -juhlassa. Yrittäjät palkittiin liiketoimintansa kehittämisestä ja panostuksesta kasvuun.

Ibrahim Mizai ja Javad Mirzaee ryhtyivät Kaarinan Kotipizza-yrittäjiksi syyskuussa 2018. He ovat johtaneet ravintolaansa alusta saakka kunnianhimoisella otteella, mikä näkyy erinomaisena asiakaspalveluna ja kovana myynnin kasvuna. Kaksikko on laajentanut liiketoimintaansa hyvällä sykkeellä: he ovat tällä hetkellä yrittäjinä Kaarinan lisäksi Kangasalla, Turussa, Orivedellä ja Liedossa yhteensä kuudessa ravintolassa.

Ville Salmi on Pirkanmaan, Hämeen ja Satakunnan multiyrittäjä, joka johtaa yhteensä kahdeksaa Kotipizza-ravintolaa Tampereella, Valkeakoskella, Hämeenlinnassa, Kankaanpäässä, Lempäälässä ja Akaalla. Huhtikuussa 2022 avattu toimipiste Akaalla on Kotipizza-ketjun 300. ravintola. Salmi toimi Kotipizza-yrittäjänä vuosina 1994–1997 ja aloitti uudelleen vuonna 2011. Hän tekee pitkäjänteistä, tuloksellista työtä ja kasvattaa liiketoimintaansa harkitusti ja maltilla.

”Vuoden yrittäjät ovat toivottaneet yrittäjyyden haasteet ja mahdollisuudet tervetulleiksi avoimin mielin. Kolmikolla piisaa ihailtavissa määrin tahtoa ja tunnetta liiketoiminnan kasvattamiseen ja kehittämiseen. He osaavat hyödyntää Kotipizzan konseptin tarjoamat tilaisuudet ja heillä on vahva palo kasvun tiellä pysymiseen”, kertoo Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Heidi Stirkkinen.

”Yksi Kotipizzan strategian tavoitteista on, että meillä on Suomen parhaat yrittäjät. Ibrahim, Javad ja Ville todistavat, että tavoitteen saavuttamiseen on erinomaiset edellytykset”, Stirkkinen sanoo. 

Kotipizza-ketju palkitsi Ibrahim Mizain ja Javad Mirzaeen Vuoden Kotipizza-yrittäjinä viime vuonna ja Ville Salmen toissa vuonna. Ketju on palkinnut Ibrahim Mizain ja Javad Mirzaeen aikaisemmin myös vuoden tulokkaina. Ville Salmi on palkittu aikaisemmin erinomaisista myynneistä.

Kotipizza-ketju palkitsi Vuoden Kotipizza-yrittäjät 2022 ja 2021 Suomen Franchising-yhdistyksen järjestämässä Franny Awards -tilaisuudessa Helsingissä perjantaina 22.4.2022 Vuosittain järjestettävässä tapahtumassa franchisingyritykset palkitsevat ketjuyrittäjiään.

Kotipizza-ketjun jokaisen yksittäisen ravintolan menestys lähtee aina franchisingyrittäjästä ja huippuunsa hiotusta asiakaskokemuksesta. Kaikki Suomen noin 300 Kotipizza-ravintolaa tarjoavat asiakkailleen käsin leivottuja ja laadukkaista, vastuullisista ja valtaosin kotimaisista raaka-aineista valmistettuja makuelämyksiä.

Franchise News 26.4.2022

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta