• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Suomalainen pyörähuoltamo Yeply laajensi Saksaan - tavoitteena olla Euroopan suurin.

Tänä vuonna Suomessa franchise-mallia pääkaupunkiseudulla testannut Yeply laajentaa Saksaan ja ensi vuonna tarkoitus on avata liikkuva pyörähuolto myös Hollannissa.

Franchising on Yeplyn kasvustrategia myös maailmalla. Saksassa ensimmäinen Yeply-auto on lähtenyt liikenteeseen elokuussa Hampurissa. Lähikuukausina Yeplyn omia autoja tulee Hampuriin vielä kaksi lisää. Ensi vuonna liikkuvan pyörähuollon on tarkoitus avata myös Hollannissa.

Yeplyn kasvutavoitteet ovat kovat. Yrityksen toisen perustajan Antti Känsälän mukaan tavoitteena on vuoteen 2022 mennessä olla Euroopan suurin. Känsälän  mukaan se on mahdollista, jos Yeply-autoja kulkee kolmen vuoden kuluttua Saksassa jo kymmeniä. Euroopan kaupungeissa toimii useita kilpailevia pyöränhuoltoketjuja, mutta moni tekee pääbisneksensä polkupyörien myynnillä.

Känsälän ja hänen yhtiökumppaninsa Tommi Särkkisen vuonna 2016 perustama "jäätelömallilla" toimiva liikkuva pyörähuolto eroaa perinteisestä kivijalkakorjaamosta monella tapaa. Yeplyllä on vain yksi tuote: kausihuolto, ja sille yksi, pyörän mallista ja tyypistä riippumaton hinta. Lisäksi lisäpalveluna voidaan myydä tarpeen mukaan mm. ketjujen, jarrupalojen tai renkaan vaihtoa. Särkkisen mukaan tavoitteena on viedä kulttuuria siihen suuntaa, että pyöriä huollettaisiin kuin autoja eikä vasta silloin kun ne menevät rikki.

Lue alkuperäinen uutinen tästä.

Franchise News 23.9.2019

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta