Yhteistyökumppanit

Foodstock

Franchisingketjujen kasvun mahdollistava hankinta- ja logistiikkayritys.

Foodstock on erikoistunut hankinta-, logistiikka- ja valikoimapalveluiden tarjoamiseen ketjuohjatuille yrityksille, myös muille kuin elintarvikealoille. Meillä on vahva kokemus ja ymmärrys franchisingketjujen toimintaperiaatteista, mikä tarkoittaa, että pystymme palvelemaan sekä ketjua että franchisingyrittäjiä parhaalla mahdollisella tavalla. Yrittäjille tarjoamme henkilökohtaisen asiakaspalvelun lisäksi verkkokaupan.

Hoidamme logistiikan valtakunnallisesti koko Suomen alueella, mikä tarkoittaa asiakasketjuillemme mahdollisuutta laajentua valtakunnallisesti. Toiminnassamme tärkeintä on toimitusvarmuuden, tehokkuuden ja laadun varmistaminen. 


           

Franchise Business College

Alan johtavaa koulutusta

Franchise Business College tarjoaa monipuolista koulutusta sekä ketjujen johdolle että ketjun yrittäjille. Myös franchisingyrittäjyydestä kiinnostuneille on omat koulutusohjelmansa, katso lisää www.fbc.fi.


         

FranCon Franchise Consulting

Alan johtava suomalainen asiantuntijayritys

FranCon Franchise Consulting on erikoistunut franchisingliiketoimintaan liittyviin konsultointi- ja asiantuntijapalveluihin. Toimimme neutraalina - ketjuista ja alan yhdistyksistä riippumattomana - asiantuntijana tarjoten osaamistamme franchisingliiketoiminnan eri vaiheisiin. Asiakkaitamme ovat pääsääntöisesti aloittavat ja toimivat franchisingketjuyritykset. Lisäksi tarjoamme palveluitamme myös aloittaville ja toimiville franchisingyrittäjille sekä franchisingtoiminnan sidosryhmille.

Olemme tarjonneet franchisingosaamistamme jo vuodesta 1994 lähtien.


       

Ketju.fi

KETJU.FI - avoimet yrittäjäpaikat
   

www.ketju.fi -“sivusto on yrittäjyydestä kiinnostuneiden henkilöiden ja uusia yrittäjiä hakevien ketjujen kohtaamispaikka. 

Yrittäjyydestä kiinnostuneille: Ketju.fi tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua erilaisten ketjujen tarjoamiin yrittäjämahdollisuuksiin. Saat lisätietoja ketjuista sekä näet juuri nyt avoinna olevia yrittäjäpaikkoja.

Ketjuille: Ketju.fi tarjoaa franchisingketjuille ja muille ketjuyrityksille tehokkaan välineen yrittäjärekrytointiin. Ketju.fi tarjoaa sivustolla mukana oleville ketjuille kontaktien välityspalvelujen lisäksi myös muita yrittäjärekrytointipalveluita, kuten kontaktien käsittely- ja hakupalveluja sekä suoramarkkinointia asiakasrekisterimme yli 3 000:lle yrittäjyydestä kiinnostuneelle henkilölle.


   

Messukeskus

Messukeskus - Tukevat raamit maailmanluokan tapahtumille

Messukeskus (linkki: https://messukeskus.com ) on Suomen monipuolisin messu- ja tapahtumatalo, joka auttaa tilaisuuden onnistumisessa. Messukeskuksesta saa kaikki tarvittavat kokous- ja tapahtumapalvelut ja enemmänkin kokousten, seminaarien, juhlien ja muiden yritystapahtumien järjestämiseen! Pieni tai suuri tilaisuus, parasta mitä Messukeskus voi tarjota on osaavien tapahtuma-ammattilaisten tuki sekä vuosien kokemuksella valikoitunut huippuluokan kumppaniverkosto.

Vuonna 2019 Messukeskus täyttää sata vuotta. Ensimmäiset messut Messukeskus järjesti Suomessa 1920, ja sen jälkeen he ovat kasvaneet monipuoliseksi tapahtumataloksi. Messukeskus jatkaa tilojen ja palveluiden voimakasta uudistamista tavoitteenaan kasvaminen Pohjoismaiden johtavaksi tapahtumakeskukseksi. Messukeskus toivottaa tervetulleeksi tutustumaan täysin uudistuneeseen hotelliin sekä kokous- ja ravintolamaailmaan sekä liittymään muiden tapahtuma-alan onnistujien joukkoon ja tuomaan tilaisuudet Messukeskukseen ja näin luomaan lisää timanttisia tarinoita!

Tutustu tapahtumatiloihin ja -palveluihin: https://messukeskus.com/jarjesta_tilaisuus/


Staria

Kumppaninasi ketjun hallinnoinnin haasteissa


Staria Oyj toimii useiden franchising-ketjujen taloushallinnon kumppanina. Alan edellä kävijänä palveluihimme kuuluvat myös monipuoliset ohjelmistorobotiikkaratkaisut ja kansainväliset kokonaisratkaisut. Asiakaskohtaiset tiimimme toteuttavat palvelut kaikille ketjuyrityksille ja tuottavat ketjujohdolle kokonaiskuvaa ketjun taloudellisesta tilanteesta.

 

Starian ketjupalvelukonsepti auttaa ketjujohtoa ohjaamaan yrittäjiä kohti yhteisiä tavoitteita. Oma, nimetty palvelutiimisi varmistaa samaan ketjuun kuuluvien yritysten tietojen yhdenmukaisuuden ja vertailukelpoisuuden. Franchising-asiakkaitamme ovat mm. Kiinteistömaailma ja Laatutakuu. Tutustu asiakastarinoihin: https://staria.com/fi/yritys/asiakkaamme/


     

Edita

Sisältöyhtiö Edita suunnittelee ja toteuttaa älykkäitä oppimisen ja lakitiedon ratkaisuja.

Edita auttaa organisaatioita ja yksilöitä menestymään ja palvelemaan omia sidosryhmiään entistä paremmin yhdistämällä ratkaisuissaan relevantit sisällöt, osaamisensa oppimisessa, pedagogiikassa ja lakitiedossa sekä asiakkaidensa tarpeisiin soveltuvan teknologian.

Edita on osa Nordic Morning -konsernia.


Suomen Franchising-Yhdistys

Suomen Franchising-Yhdistyksen (SFY) tarkoituksena on edistää franchisingperiaatteella toimivien yritysten yhteistoimintaa sekä edistää ja kehittää hyvää franchisingtapaa, lisätä tietoutta franchisingtoiminnasta, hoitaa yhteiskuntasuhteita sekä ylläpitää yhteyksiä eri maissa toimiviin franchisingyhdistyksiin.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää kokouksia, seminaareja ja koulutustilaisuuksia, julkaisee tiedotteita ja muita painotuotteita sekä antaa lausuntoja ja jäsenilleen neuvontaa, opastusta ja koulutusta.

SFY on voittoa tavoittelematon rekisteröity yhditys ja sen jäseninä ovat Suomessa toimivat johtavat franchisingketjut. SFY edustaa Suomea European Franchise Federationissa (EFF) ja World Franchise Counsilissa (WFC).


 

Suomen Uusyrityskeskukset ry

Suomen Uusyrityskeskukset ry on paikallisten Uusyrityskeskusten kattojärjestö.

Yhdistyksen jäseninä ovat 30 alueellista Uusyrityskeskusta sekä lukuisia yrityksiä, yhteisöjä ja asiantuntijoita, jotka haluavat olla mukana mahdollistamassa kannattavaa ja kestävää yrittäjyyttä.

Uusyrityskeskukset tarjoavat maksutonta ja luottamuksellista neuvontaa yritystoimintaa suunnitteleville ja aloittaville yrittäjille. Uusyrityskeskusten laatusertifioidun neuvonnan kautta perustetaan vuosittain noin 8000 uutta yritystä, joista on viiden vuoden jälkeen toiminnassa 80 %. Vastaava eloonjäämisluku kaikista perustetuista yrityksistä on 50%.  

Uusyrityskeskusten yritysneuvonnalla on selkeä vaikutus ja rooli elinkeinoelämän elinvoimaisuuden vahvistajana. 

Lue lisää: www.uusyrityskeskus.fi

Perustamisopas alkavalle yrittäjälle kokoaa yhteen kaiken tarvittavan tiedon helposti omaksuttavassa muodossa.
Lataa oppaan maksuton verkkoversio: www.perustamisopas.fiAtlas-Media Oy

Kotimainen lyhtypylväsmainontaan erikoistunut yhtiö


Atlas-Media Oyn toiminta on kasvanut jatkuvasti vuodesta 2009 ollen tällä hetkellä Suomen suurin pylvästaulumainonnan tarjoaja.

Atlas-Media Oy toimii Suomessa 40 kaupungissa ja verkostot kattavat tällä hetkellä n. 8000 mahdollisuutta mainostaa. Mainospinnat ovat hyvillä paikoilla kaupunkien keskustoissa ja vilkkaiden kulkureittien varrella. Atlas-Media Oy räätälöi kampanjat yrityskohtaisesti aina suurista valtakunnallisista kampanjoista yksilöllisiin ja paikallisiin kampanjoihin.Leadoo

Franchisingketjujen verkkosivujen liidiengeneroinnin ja rekrytoinnin teknologia.


Leadoo on suomalainen markkinointiteknologiayritys, joka palvelee franchisingketjuja koko Suomen alueella.

Leadoo tarjoaa franchisingketjuille työkalut, joiden avulla ketjut pystyvät parantamaan asiakaspalveluaan sekä kehittämään erinomaisesti asiakashankintaansa. Heidän palvelunsa avulla ketjut ovat kyenneet kaksinkertaistamaan verkkosivuiltaan saamansa liidit sekä saamaan suoraa myyntiä. Leadoon työkalu helpottaa myös uusien franchisingyrittäjien houkuttelemisessa.


Visma Netvisor

Netvisor on Suomen parhaisiin kuuluvien ketjujen valinta taloushallinto-ohjelmaksi. Netvisorilla yritys voi hoitaa kaikki taloushallinnon tehtävät samasta käyttöliittymästä. Yhteinen käyttöliittymä ja sovitut toimintamallit ketjuyrityksissä helpottavat ketjuhallinnon työtä. Laaja kumppaniverkosto auttaa tarvittaessa sopivan tilitoimistokumppanin valinnassa. Netvisor skaalautuu sekä pienille että suurille ketjuyrityksille ilman raskaita kustomointeja ja käyttöönottoprojekteja.


ELO

Positiivisesti palveleva työeläkeyhtiö.

Elo on asiakkaidensa omistama työeläkeyhtiö, joka huolehtii asiakasyritystensä työntekijöiden ja yrittäjien lakisääteisestä työeläketurvasta. Elo tukee yrityksien kasvua kattavalla valikoimalla työeläkevakuuttamisen palveluja ja rakentaa yrityksille parempaa työkykyä. 

Elo uskoo, että hyvä kasvattaa hyvää – niin työn tuloksissa kuin se tekijöissä. Hyvinvoiva työyhteisö on yrityksen kasvun edellytys. Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä yli 40 % hoitaa työeläkevakuutuksensa Elossa. 

Elon kattaviin palveluihin: työeläkevakuutuspalvelut, työkykyjohtamisen palvelut, yritysrahoituspalvelut sekä toimitilojen ja asuntojen vuokraus, pääsee tutustumaan >> www.elo.fi

Lue artikkeli: Opastava johtaminen suojaa nuorten työntekijöiden työkykyä ja auttaa yritystä menestymään >>TÄSTÄ


Niini

Painotalo Niini - Monipuoliset painopalvelut nopeasti, ketterästi ja asiantuntevasti

Niini on toteuttanut yli 60 vuotta monipuolisesti painotuotteita ja graafista suunnittelua erilaisiin asiakastarpeisiin ketterästi ja nopeasti.

Painotalo Niini on painotoimialan suurin perheyritys, jolle on kautta vuosikymmenten ollut tärkeää se, että asiakkaat saavat hyvää palvelua ja heidän arkeaan pystytään aidosti helpottamaan. 

Niinin arvoihin kuuluvat ilo ja hyvä meininki, ammattiylpeys ja vastuullisuus. Asiakkaan toiveet kuunnellaan tarkkaan ja autetaan viestimään helposti, laadukkaasti ja menestyksekkäästi kanavasta riippumatta. Niiniltä saa palvelut ideasta toteutukseen ja lisäksi he tarjoavat tarvittaessa painotuotteiden verkkokaupan, ihan ilmaiseksi, helpottamaan vakio- tai kampanjatuotteiden tilaamista.

Niinin palveluihin ja tuotteisiin pääsee tutustumaan tarkemmin verkkosivuilta: www.niini.fi Kuka jeesaa? No Niini.


MUKSUNURKKA

Kun haluat, että lapsiperheet viihtyvät ja asiakkaat ostavat enemmän.

Muksunurkka toteuttaa viihtyisiä leikkipaikkoja lapsille kaikenkokoisiin tiloihin. Muksunurkan palveluiden avulla on helppoa parantaa lapsiasiakkaiden ja vanhempien viihtyvyyttä. 

Muksunurkan valikoimissa on suuri määrä erilaisia tuotteita, joista voidaan suunnitella erilaisiin tiloihin ja tarpeisiin sopivat leikkialueet perheiden ja lapsiasiakkaiden iloksi. Lasten viihtyessä vanhemmat pääsevät asioimaan ja tekemään ostoksia rauhassa ja hyvillä mielin. 

Lisätietoja: https://viihdepalvelu.com/muksunurkka-tuotteet/Go On Yhtiöt

Verkkokoulutus ja -perehdytys Franchising -ketjussa.

 

Go On Yhtiöt on henkilöstöpalveluiden moniosaaja pelitilanteen  ja -paikan mukaan!

GoMore LMS -verkkokoulutusympäristön avulla hoituvat FR -ketjun yrittäjien, toimihenkilöiden sekä tarvittaessa myös asiakkaiden perehdytys- ja koulutustoimenpiteet vaivattomasti, tasalaatuisesti ja kustannustehokkaasti. 

Go On Yhtiöiden oma, FR -ketjun tarpeisiin suunniteltu Go On Akatemia toimii erinomaisena monistettavana konseptina joko sellaisenaan tai soveltuvin osin. Go On Yhtiöt toimittaa FR -ketjun tarpeet täyttävän GoMore LMS -verkkokoulutusratkaisun suunnittelusta aina ketjun avainpelaajien loppukoulutukseen saakka ja toimii tarvittaessa yhteistyökumppanina myös jatkossa esim. verkkokoulutusten sisällön tuotannossa.


Varapuu

Valmennusyhtiö Varapuu on osa 10times Oy:n valmennusliiketoimintaa.

Varapuu on erikoistunut talousvalmennuksiin ja tarjoaa asiakkailleen erilaisia rahankäytön, sijoittamisen ja vaurastumisen valmennuksia sekä webinaareja. Varapuu on ollut puhumassa mm. Suomen Pankin, Pörssisäätiön, Talouden Tietotoimiston, Finanssialan Keskusliiton, Suomen Vuokranantajien ja Suomen Yrittäjäyhteisön (nyk. Nordic Business Forum) tapahtumissa. Lisäksi se on ollut mukana Planagon kanssa kehittämässä ja rahoittamassa Money Flow Challenge -talouspeliä. ( Ensimmäinen digitaalinen ja pelillinen oppimissisältö, joka täyttää 2017 voimaan tulevan oman talouden opetussuunnitelman).


Hoo-Hoo Oy

Profiilivaatteisiin ja mainoslahjoihin erikoistunut yritys.

Hoo-Hoo Oy on vuonna 1989 perustettu toisessa sukupolvessa toimiva perheyritys ja on osa New Wave Profilea, Pohjoismaiden suurinta profiilivaatteisiin ja mainoslahjoihin erikoistunutta ketjua.

Hoo-Hoo Oy tunnetaan ensisijaisesti laadukkaista mainoskalentereista. Valikoimasta löytyy myös laaja valikoima liikelahjojajaprofiilivaatteita. Hoo-Hoo Oy tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua tarjoten mm. tuotteiden merkkausta, joilla yritys saa  hyvin näkyvyyttä.

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

NEWS FLASH

News Flash -arkisto »